Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

My interview

sifnos 2011
Today my interview was published (in Greek).

Butterflies in my stomach.

Hope you enjoy it....

Click here to read it.

I might translate it in English sometime in the future.

4 σχόλια:

  1. Ωραία τα είπες στη συνέντευξη. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι είσαι καλά και βρήκες νομίζω κατάλληλες λέξεις για να περάσεις το μήνυμά σου στον κόσμο. Μέσα από τη ζωή σου πρώτα απ'όλα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα καταλαβεις καποια στιγμη στη ζωη σου .. θελει ισως λιγο ακομα εμπειρια και να κανεις το flashback σου .. οτι ολα ειναι καρμικα .. νομιζεις οτι ειναι αποφασεις . Οι αποφασεις αυτες ερχονται απο καπου αλλου ..
    Καρμικα με τοπους και ανθρωπους ... Ψαχτο .. Θα εκπλαγεις αγαπητη ζηλευτη μου ..
    Dimitris Tsixlas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρήκα το blog σου από το Lifo και το διάβασα όλο. Μου άρεσε πάρα πολύ και μπράβο σου! Σε ζηλεύω που έχεις τη Φρίντα. Και εγώ θα ήθελα να έχω ένα σκύλο για να τον παίρνω μαζί μου στο αυτοκίνητο. Αλλά με τόσες γατούλες είναι δύσκολο. Και στις γατούλες δεν αρέσουν οι βόλτες. Είναι σπιτικοί τύποι.
    Η Γκριζάνα τι απέγινε;
    Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις ένα αυτοκίνητο αυτόματο που θα το μάθεις και θα το συνηθίσεις πολύ πιο εύκολα από τα συμβατικά. Εγώ αυτό έκανα και δεν το αλλάζω με τίποτα. Βέβαια είναι απλά μια γνώμη και η απόφαση είναι δική σου.
    Θα σε επισκέπτομαι να βλέπω τα νέα σου. Χάρηκα που σε γνώρισα! Τελικά το διαδίκτυο κάνει "θαύματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @AnD χαίρομαι που είσαι ακόμα εδώ γλυκιά μου!
    @Dimitris Tsixlas Δεν ξέρω τι γίνεται με το κάρμα, αλλά θα έρθεις αντιμέτωπος με αυτό (το θετικό ή το αρνητικό κάρμα) ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρεις. Παρόλα αυτά χαίρομαι για την επίσκεψή σου! Με έβαλες σε σκέψεις...
    @zizugataki Διάβασες όλο το blog βρε θηρίο??? Η Γκριζάνα και τα γατιά της έμειναν στην αθήνα και ξέρω ότι τα φροντίζει η γειτονιά. Ο φετινός σεπτέμβρης είναι νομίζω αφιερωμένος στο δίπλωμα! Κι εγώ χάρηκα, θα τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή